Již od roku 2002 řešíme Vaše projekty průmyslového značení.
  • +420 773 684 636
  • TTR@LT.cz

Leonardo technology v médiích

V Leonardu se intenzivně věnujeme publikační činnosti v odborných časopisech s internetových portálech. Aktuálně jsme pro Vás napsali následující.

Máme řešení na míru pro každého!

Elektrotechnika, potravinářství, lahvárenství, automotive, chemie, kosmetika, mlékárenství, zdravotnictví.

Domluvte si schůzku

Barevné TTR pásky, které rozzáří vaše textilie!

Novinkou letošního roku jsou nové barevné TTR pásky, kterou naleznou své použití zejména u potisků textilních a saténových stuh jako jsou mašle, květinářské stuhy, festivalové náramky, rozety, textilní cedulky a jiné.

Tyto prémiové barvící pásky jsou dostupné nejen v černé a bílé, ale i v růžové, žluté, světle modré, stříbrné, jarní zelené, oranžové a fialové barvě.

Ač jsou na voskovo-pryskyřičné bázi, jejich potisk vyniká vysokou kryvostí materiálu a krásnými plnými barvami. Zároveň jsou určené pro termotransferové tiskárny s plochou hlavou (flat-head).

Pásky dodáváme našim zákazníkům pro potisk na saténové stuhy. Ty prošly několikrát praním při různých teplotách s aviváží a pracím práškem a byly opakovaně sušeny v sušičce. A jak to dopadlo? Barevný potisk etiket se ukázal jako velmi odolný a zachoval si svou barevnost i při opakovaném chemickém čištění.

Zaujaly Vás zmíněné TTR pásky? Napište nám na ttr@lt.cz