Již od roku 2002 řešíme Vaše projekty průmyslového značení.
  • +420 773 684 636
  • TTR@LT.cz

Leonardo technology v médiích

V Leonardu se intenzivně věnujeme publikační činnosti v odborných časopisech s internetových portálech. Aktuálně jsme pro Vás napsali následující.

Máme řešení na míru pro každého!

Elektrotechnika, potravinářství, lahvárenství, automotive, chemie, kosmetika, mlékárenství, zdravotnictví.

Domluvte si schůzku

Dekorace a ochrana před paděláním v jednom – holografické TTR pásky

Ochrana jako na bankovkách či ceninách? I to si nyní můžete vytisknout na vlastní stolní TTR tiskárně. Díky holografickým barvicím páskám.

holograficke ttr lt 1 2

Jaké varianty jsou k dispozici?

Aktuálně existují dvě vzhledové verze holografického termotransferového tisku: duhová a „flitrová“. Výkonově se obě pásky vyrovnají, jejich výběr je záležitostí vzhledu. K potisku stačí standardní TTR tiskárna s plochou hlavou (flat-head) – nejčastěji Novexx, Zebra, SATO, Datamax, CAB a jiné.

holograficke ttr lt 1 3

Co se dá s páskou potisknout?

Jelikož se jedná o resinové barvicí pásky pro termotransferový tisk doporučujeme syntetické materiály počínaje od glossovaných a syntetických papírů, přes plastové materiály (PE, PVC) až po textilní nylon. Na všech těchto materiálech nabízí barvicí pásky vysokou odolnost vůči otěru a chemikáliím. Zároveň mají termotransferové pásky antistatické ošetření, díky čemuž se s nimi dobře manipuluje, a tím ochrání tiskovou hlavu vůči nežádoucím výbojům statického náboje, čímž dosáhnete i čistého tisku.

Kde najde holografická páska využití?

Vzhledem k odolnosti potisku se holografická barvící páska používá v široké škále aplikací, a to jak pro vnitřní, tak venkovní použití. Nejčastěji se s ní však setkáte v automotive, chemickém a farmaceutickém průmyslu, logistice, skladování a u výrobců elektroniky.

Máte zájem nebo potřebujete poradit s výběrem? Vyplňte formulář níže a obratem se Vám ozveme.