Již od roku 2002 řešíme Vaše projekty průmyslového značení.
  • +420 773 684 636
  • TTR@LT.cz

Leonardo technology v médiích

V Leonardu se intenzivně věnujeme publikační činnosti v odborných časopisech s internetových portálech. Aktuálně jsme pro Vás napsali následující.

Máme řešení na míru pro každého!

Elektrotechnika, potravinářství, lahvárenství, automotive, chemie, kosmetika, mlékárenství, zdravotnictví.

Domluvte si schůzku

Nový termocitlivý papír pro udržitelné etikety

Pokud hledáte zelené a udržitelné alternativy, nyní přichází i jedna ze světa etiket a přímého termálního tisku. Nově přichází na trh první termocitlivý papír s podílem z recyklovaného materiálu.

Nový termocitlivý papír (BS896) je jednou z prvních vlaštovek na trhu s termálním tiskem; díky svému složení dává zelenou planetě i firemnímu CSR (Corporate Social Resposibility). BS896 obsahuje totiž 15% složku recyklovaného odpadu a to bez podílu dřevní složky a přítomnosti bisfenolu A (BPA)! Zároveň si zachovává svou bílou barvu a vysokou citlivost pro termální tisk zaručující skvělou čitelnost a rozlišení tisku.

termo1

Materiál má široký záběr použití; díky skvělé adhezi funguje kulatých, nepolárních i strukturovaných podkladech. Unikátní vlastnosti si zachovává i na chlazených a zmrazených potravinách a produktech (až do -40°C). Díky jeho šetrnosti a chemické čistotě je možný i přímý kontakt např. s ovocem a zeleninou (na váze v obchodech).

Samozřejmě na své si přijdou také uživatelé z e-commerce, logistiky, dopravy a všude tam, kde se používají také čárové kódy – čitelnost těchto údajů je na BS896 (v porovnání se standardním termocitlivým papírem).

termo1

A perlička na závěr – BS896 je FSC® certifikovaný produkt.

Díky spolupráci s českým zastoupením Avery Dennison Vám můžeme v Leonardo technology tento materiál již nabídnout. V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit.

Zdroj Avery Dennison: https://label.averydennison.com/eu/en/home/news-and-insights/direct-thermal-paper-labels.html