Již od roku 2002 řešíme Vaše projekty průmyslového značení.
  • +420 773 684 636
  • TTR@LT.cz

Leonardo technology v médiích

V Leonardu se intenzivně věnujeme publikační činnosti v odborných časopisech s internetových portálech. Aktuálně jsme pro Vás napsali následující.

Máme řešení na míru pro každého!

Elektrotechnika, potravinářství, lahvárenství, automotive, chemie, kosmetika, mlékárenství, zdravotnictví.

Domluvte si schůzku

Úspora v termotransferových tiskových páskách

S výrobou termotransferových pásek máme dlouhodobé zkušenosti. Naše ekologické produkty jsou podporovány například nehalogenovými termotransferovými páskami, nebo také systémem Printhead saver.

Nízkou spotřebu pásky zabezpečují tiskárny Novexx se speciální konstrukcí, ve kterých jsou umístěny systémy Printhead saver. Při nevhodném designu etikety, u kterého se tiskne málo údajů, nebo jsou velmi daleko od sebe, tiskárna umí ušetřit značné množství termotransferové pásky. Leonardo technology tak šetří Vaše výdaje a přispívá k nízkonákladové výrobě.

vlastni vyroba ttrKvalitní výroba je jen základem úspěchu, který je umocněn vhodností použití pásky. Leonardo technology vypracovalo několik metodických postupů na testování odolnosti vůči rozpouštědlům, otěru, tepelné odolnosti. Výsledky lze pak snadno implementovat do grafického zobrazení. Díky vlastní testovací laboratoři jsme schopni vybrat tu nejvhodnější termotransferovou pásku pro Váš provoz.

BENEFITY

  • Vlastní výroba
  • Velké skladové zásoby
  • Dodávky do následujícího dne
  • Rozměry vhodné pro všechny tipy tiskáren

Zaujalo Vás dané řešení? Kontaktujte nás, vytvoříme Vám řešení na míru.