Již od roku 2002 řešíme Vaše projekty průmyslového značení.
  • +420 773 684 636
  • TTR@LT.cz

Leonardo technology v médiích

V Leonardu se intenzivně věnujeme publikační činnosti v odborných časopisech s internetových portálech. Aktuálně jsme pro Vás napsali následující.

Máme řešení na míru pro každého!

Elektrotechnika, potravinářství, lahvárenství, automotive, chemie, kosmetika, mlékárenství, zdravotnictví.

Domluvte si schůzku

Vstupenka nebo štítek do zelinářské bedýnky? 1 etiketa na 2 způsoby

Neexistuje asi produkt, který by nalezl využití zároveň ve dvou tak odlišných odvětvích. Avšak tyto termoetikety mají naprosto klíčové vlastnosti jak pro producenty zeleniny, tak pro sportoviště.

Termovstupenka zelinarske bedynky

Řeč je o speciálních termoetiketách s perforací o rozměru 54x85. Díky jednoduchému odtrhávání a univerzálním rozměrům se tyto termoetikety hodí pro více aplikací najednou. Jaké jsou její výhody?

Standardizovaný rozměr

Šíře 54 mm umožňuje využít i s menší TTR tiskárnou s standardizovanou maximální šířkou tisku 55 mm a je tak vhodná pro tisk vstupenek do aquaparků, stadionů, ski areálů, kluzišť nebo i na kulturní akce,

Délka 85 mm pak skvěle vyhovuje producentům zeleniny, jelikož rámečky na zelinářských bedýnkách mají prostor pro kartičky právě v přibližné šíři 85-87 mm. Vyšší gramáž termopapíru pak zase zajistí, že štítky jen tak neuletí.

Zároveň lze tyto štítky použít i v jiných aplikacích, např. tisk parkovacích lístků.

Jednoduchý potisk

K potisku těchto štítků/vstupenek není potřeba barvící páska. Tiskne se pomocí přímého termotisku (direct thermal). Tím pádem odpadá potřeba TTR barvících pásek, nicméně i v tomto případě je třeba nezapomenout na správnou péči o tiskové hlavy.

Snadná manipulace

Díky připravené perforaci z výroby, se od sebe štítky velmi jednoduše oddělují a obsluha tak nemá problém s manipulací. Vysoká gramáž papíru s termovstvou zvyšuje celkovou pevnost a odolnost etikety vůči mechanickému poškození.

 

Máte zájem o tyto etikety? Vyplňte formulář níže a neváhejte nás kontaktovat! (Pokud potřebujete i tiskárnu, přidejte tuto informaci do poptávky, rádi Vám pomůžeme.)