Již od roku 2002 řešíme Vaše projekty průmyslového značení.
  • +420 773 684 636
  • TTR@LT.cz

Leonardo technology v médiích

V Leonardu se intenzivně věnujeme publikační činnosti v odborných časopisech s internetových portálech. Aktuálně jsme pro Vás napsali následující.

Máme řešení na míru pro každého!

Elektrotechnika, potravinářství, lahvárenství, automotive, chemie, kosmetika, mlékárenství, zdravotnictví.

Domluvte si schůzku

Logistické etikety pro zboží na paletách? Máme skladové řešení pro každého!

Při expedici zboží na paletách je třeba jej řádně označit logistickou etiketou. Leonardo technology má ve svém portfoliu řešení v několika variantách!

Standardní varianta

Nejoblíbenější varianta našich zákazníků – standardní papírová etiketa 148×210 mm, která spolehlivě splní svůj účel. Tato etiketa je v logistice nejrozšířenější a vyhoví valné většině zákazníků, kteří standardně expedují zboží na paletách. I k této aplikaci používáme kvalitní materiály od renomovaných výrobců jako jsou Avery Dennison nebo Raflatac. Samozřejmostí je k tomu i odpovídající termotransferové barvící pásky, viz třeba skladové karbonové pásky řady STANDARDBASIC a EASYBASIC.

Odolná varianta

Pokud potřebujete odolnější variantu logistické etikety, které odolá drsnějšímu otěru, větru a dešti máme na našem skladu variantu etikety 148×210 z PE materiálu. Umíme k tomu dodat i vhodnou wax-resinovou/resinovou pásku, aby i potisk jen tak něco nesmylo.

Pro výše uvedené typy tiskáren umíme i TTR barvící pásky pro 5“, 6“ a 8“ tiskárny.

Varianta pro přímý termotisk

Pokud jste zastánci přímého termotisku, máme řešení i pro Vás. K dispozici máme skladové zásoby logistických etiket 148×210 mm z termocitlivého papíru – dokonce i v ECO variantě.

A to nejlepší na konec? Všechny tyto varianty máme dlouhodobě skladem! Pokud máte speciální požadavky, umíme dodat logistické etikety v rozměrech dle Vašich požadavků. A to i v neobvyklých rozměrech, s extrémními lepidly (např. na síťovinu či dřevo) předtištěné, sendvičové i s jinými modifikacemi.

Máte zájem o tyto etikety nebo TTR pásky? Vyplňte formulář níže a neváhejte nás kontaktovat! (Pokud potřebujete i tiskárnu, přidejte tuto informaci do poptávky, rádi Vám pomůžeme.)