Již od roku 2002 řešíme Vaše projekty průmyslového značení.
  • +420 773 684 636
  • TTR@LT.cz

Leonardo technology v médiích

V Leonardu se intenzivně věnujeme publikační činnosti v odborných časopisech s internetových portálech. Aktuálně jsme pro Vás napsali následující.

Máme řešení na míru pro každého!

Elektrotechnika, potravinářství, lahvárenství, automotive, chemie, kosmetika, mlékárenství, zdravotnictví.

Domluvte si schůzku

Inteligentní etikety, díky kterým budete vidět a vědět více

Zvyšte viditelnost a efektivitu svých výrobků pomocí inteligentních etiket doplněných RFID technologií značky Avery Dennison!

Zároveň tak zvednete své marže a zákazníkům poskytnete větší pohodlí, spolehlivost a bezpečnost napříč celým dodavatelským řetězcem.

RFID technologie včetně řešení UHF, HF a NFC nevznikla se záměrem nahradit čárové kódy, ale rozšířit již zavedený systém o nové příležitosti a možnosti ve všech průmyslových odvětvích.
Tato technologie je integrována přímo do tenké etikety. Lze ji tak rychle a efektivně, bez vedlejších nákladů, zapojit do stávajících výrobních procesů.

inteligentni etikety 2018 1

Je čas začít s pokrokovou NFC komunikací se smartphony zákazníků

Jednou z nejzajímavějších možností, kterou inteligentní etikety nabízejí, je možnost komunikace se smartphony spotřebitelů díky technologii NFC. NFC je technologie radiové bezdrátové komunikace mezi etiketou a mobilním telefonem na velmi krátkou vzdálenost do 4 cm. NFC nepotřebuje ke svému fungování Wi-Fi, LTE, mobilní data, ani nic podobného. Použití této technologie je tedy pro spotřebitele naprosto zdarma.
Naše interaktivní řešení DirectLink™ Vám dá možnost, aby vaše potraviny vyprávěly svůj příběh, sdílely informace a nabízely další poutavý obsah, který se třeba nevešel na etikety a kterému budou spotřebitelé věnovat pozornost.
Řešení DirectLink™ se tak může stát účinným propagačním nástrojem, který můžete využít k nabídce bonusových programů, slev a dalších pobídek k vybudování vztahu se zákazníky.

inteligentni etikety 2018 2

Inteligence ve sledování času a teploty

V mnoha odvětvích je důležité sledovat čas a teplotu prostředí v dodavatelském řetězci potravin. To si vyžaduje drahých datových záznamníků, které se mohou navíc lehce ztratit. Díky naší platformě bezdrátového inteligentního štítku pro sledování času a teploty TT Sensor Plus™ je to však již minulostí.
Snímač TT Sensor Plus™ zaznamenává teploty, kterým je potravina vystavena po celou cestu v rámci dodavatelského řetězce, a na základě teploty může indikovat, zda byla potravina dobře skladována a zda nedošlo k jejímu znehodnocení. TT Sensor Plus™ ukládá data do čipu NFC. Tyto data mohou být kdykoli a kdekoli nahrána na smartphonu v rámci dodavatelského řetězce.
Snímač TT Sensor Plus™ obsahuje funkce snímače a záznam teploty dat v cenově efektivním řešení pro jedno použití. Při připevnění k potravině nebo kontejneru umožňuje tato tenká flexibilní etiketa zaznamenávat historii teploty zboží v určených intervalech během přepravy. Jakmile zásilka dosáhne svého cíle, teplotní data mohou být nahrána do smartphonu nebo tabletu a sdílena mezi uživateli pomocí mobilní aplikace TT Sensor Plus™.
TT Sensor Plus™ nabízí tříletou životnost a může zaznamenávat až 150 000 teplotních bodů.

inteligentni etikety 2018 3

Řiďte své kroky a vykročte do budoucnosti s TT Sensor Plus™

Díky inteligentním etiketám pro suché i mokré prostředí budete moci sledovat čas a teplotu prostředí při manipulaci potravin, komunikovat se smartphony zákazníků v obchodech pro zvýšení interakce, zlepšit efektivitu skladování a tím to zdaleka nekončí…

Nebojte se technologií a udělejte s námi krok do budoucnosti.

inteligentni etikety 2018 4

Benefity:

  • NFC komunikace mezi etiketou a mobilním telefonem je zdarma
  • Rozšíření informací o další části, které se nevyšly na etiketu
  • Účinný propagační nástroj
  • Možnost zaznamenávat až 150.000 teplotních hodnot v čase v době přepravy zásilek
  • Etikety vhodné i do vlhkého prostředí a mrazu
  • Životnost TT Sensoru Plus™ až 3 roky

Zaujalo Vás dané řešení? Kontaktujte nás, vytvoříme Vám řešení na míru.