Již od roku 2002 řešíme Vaše projekty průmyslového značení.
  • +420 773 684 636
  • TTR@LT.cz

Leonardo technology v médiích

V Leonardu se intenzivně věnujeme publikační činnosti v odborných časopisech s internetových portálech. Aktuálně jsme pro Vás napsali následující.

Máme řešení na míru pro každého!

Elektrotechnika, potravinářství, lahvárenství, automotive, chemie, kosmetika, mlékárenství, zdravotnictví.

Domluvte si schůzku

Jak správně vybrat novou tiskovou hlavu?

Každého z uživatelů TTR tiskáren čeká za její život někdy výměna tiskové hlavy. Víte, ale jak správně  vybrat novou tiskovou hlavu vybrat?

 

Značka a typ tiskárny

Značka a typ tiskáren jsou vždy úplně ty nejdůležitější údaje při nákupu nové tiskové hlavy. Velmi podstatný je ale také jiný údaj, tzv. part number (P/N), který můžete vidět na obrázku výše.

Proč tomu tak je?

Někteří výrobci tiskáren vyrábí jeden a ten samý tip tiskárny, jenomže nezmění její obchodní název. Mezigeneračně často dochází i k úpravám na tiskových hlavách, které mají následně i jiný part number. Pokud dojde k takové záměně tiskových hlav, může dojít k nenávratnému poškození nové tiskové hlavy.

Naopak některé tiskárny mohou sdílet tiskové hlavy se stejným part number napříč svou výrobní řadou. Před nákupem doporučujeme vždy konzultaci s odborníkem.

Originál nebo neoriginál

Nejdominantnějšími světovými výrobci originálních tiskových hlav jsou Kyocera nebo ROHM bez ohledu na to, jakou značku tiskárny používáte. Samozřejmě, na trhu se potkáte i s druhovýrobci tiskových hlav. My jsme dodavatelé pouze originálních tiskových hlav, ale jestli investovat do neoriginální tiskové hlavy, to necháme na každém zákazníkovi.

Z naší vlastní zkušenosti můžeme potvrdit, že originální tiskové hlavy mají dlouhodobě větší výdrž, nízké riziko reklamace a lepší kvalitu zpracování. Proto i naši dlouholetí odběratelé z řad výrobců v automotive, producentů potravin nebo i jiných velkovýrob preferují originální tiskové hlavy. Ušetří jim to zbytečné prostoje ve výrobě častým servisem tiskáren.

Kde sehnat novou tiskovou hlavu

V Leonardo technology máme skladovou zásobu originálních tiskových hlav téměř pro všechny značky a typy tiskáren. Díky velmi rozsáhlé a síti dodavatelů jsme schopní sehnat celou řadu originálních tiskových hlav. Díky našemu týmu obchodníků jsme Vám k dispozici kdykoliv.

Poptat cenu tiskové hlavy