Již od roku 2002 řešíme Vaše projekty průmyslového značení.
  • +420 773 684 636
  • TTR@LT.cz

Leonardo technology v médiích

V Leonardu se intenzivně věnujeme publikační činnosti v odborných časopisech s internetových portálech. Aktuálně jsme pro Vás napsali následující.

Máme řešení na míru pro každého!

Elektrotechnika, potravinářství, lahvárenství, automotive, chemie, kosmetika, mlékárenství, zdravotnictví.

Domluvte si schůzku

Neviditelná ochrana etiket – UV barvicí pásky

Potisk neviditelný pouhým okem, který ochrání Váš výrobek před paděláním. Díky UV termotransferovým barvicím páskám si takovou ochranu produktu vytvořit na vlastní tiskárně.

UV TTR Leonardo technology

Jak to funguje?

Stejně jako tradiční TTR pásky se UV barvicí pásky nainstalují do termotransferové tiskárny s plochou nebo i šikmou hlavou a standardně potisknete materiál. Potisk nejspíš nerozeznáte pouhým okem, pro přečtení tisku si budete muset vzít na pomoc UV světlo. Jedná se o stejný princip bezpečnostních prvků, jako je třeba u bankovek.

Co vše potisk zvládne?

Jedná se o resinovou pásku, která je určená do stolních i průmyslových termotransferových tiskáren (flat-head i near-edge). Kromě čitelnosti pod UV světlem, vyniká potisk touto barvicí páskou vysokou odolností vůči silnému otěru a rozmazání, odolností vůči chemikáliím a vysoké teplotě.

Které materiály se dají potisknout UV barvící páskou?

Jelikož se jedná o pryskyřičnou (resinovou) barvící pásku doporučujeme pro správnou funkčnost syntetické materiály. K potisku se doporučují substráty jako jsou lesklý papír, coatovaný papír, syntetický papír, polyester, HDPE a LDPE.
Použití tak mohou naleznout v široké škále průmyslů – od chemického, automotive, farmacii, až po nákup a prodej. Zkrátka všude tam, kde chce výrobce ochránit pravost a originalitu svých výrobků.
Z hlediska skladování barvících pásek před použitím je třeba dbát na to, aby se tyto pásky skladovaly mimo dosah přímého slunečního svitu a zdroje tepla.

Máte zájem nebo potřebujete poradit s výběrem? Vyplňte formulář níže a obratem se Vám ozveme.