Již od roku 2002 řešíme Vaše projekty průmyslového značení.
  • +420 773 684 636
  • TTR@LT.cz

Leonardo technology v médiích

V Leonardu se intenzivně věnujeme publikační činnosti v odborných časopisech s internetových portálech. Aktuálně jsme pro Vás napsali následující.

Máme řešení na míru pro každého!

Elektrotechnika, potravinářství, lahvárenství, automotive, chemie, kosmetika, mlékárenství, zdravotnictví.

Domluvte si schůzku

Speciální TTR páska pro tištěné spoje a elektronické součástky

Termotransferová barvící páska AXR®EL byla vyvinuta pro potřeby výrobců elektroniky, kteří musí bojovat s náročnými podmínkami jako je stísněný prostor pro tisk, vysoká teplota a i odolnost chemikáliím. Čím vším vyniká?

 

Extrémní teplotní a chemická odolnost

Při výrobě tištěných spojů může v určitých momentech dosahovat teplota i na 270°C (např. letování sváření). AXR®EL zvládá teploty do 300°C. Navíc je AXR®EL odolná i vůči solventním i vodním rozpouštědlům a čističům používaným při pájení (Atron®, Aquanox®, Vigon®, Exxsol®, IPA - IsoPropanol).

Kompatibilita s širokou škálou materiálů

Díky široké paletě vhodných materiálů, můžete použít AXR®EL na potiskování materiálů běžných v tomto odvětví. Jedná se zejména o polyimidy (určené do extrémních prostředí odolné až do 250°C), polyestery (PET) a různé druhy akrylátových materiálů.

Vysoká kvalita tisku na malé ploše

Potisky TTR páskou AXR®EL vynikají skvělou čitelností i na velmi malých etiketách a prostorech pro tisk. Díky vysoké odolnosti je zaručená skvělá čitelnost a traceabilita po opravdu dlouhou dobu.

Certifikace a udržitelnost

Výrobce ARMOR deklaruje, že AXR®EL splňuje certifikace EN 50419 pro značení elektronických zařízení, IPC A-610, REACH SVHC Free a RoHC. Navíc je AXR®EL bez přítomnosti halogenů a solventů (Halogen Free a SolFee). ARMOR zajišťuje 100% recyklaci odpadu, který vzniká výrobou této TTR pásky.

Své uplatnění nalezne AXR®EL zejména při výrobě tištěných plošných spojů (PCB). Je vyrobená ze speciální pryskyřice (resin) a je určena výhradě pro tiskárny s plochými hlavami (Avery, Novexx, Zebra, Datamax a jiné).

Máte zájem o tuto pásku? Napište nám na ttr@lt.cz