Již od roku 2002 řešíme Vaše projekty průmyslového značení.
  • +420 773 684 636
  • TTR@LT.cz

Leonardo technology v médiích

V Leonardu se intenzivně věnujeme publikační činnosti v odborných časopisech s internetových portálech. Aktuálně jsme pro Vás napsali následující.

Máme řešení na míru pro každého!

Elektrotechnika, potravinářství, lahvárenství, automotive, chemie, kosmetika, mlékárenství, zdravotnictví.

Domluvte si schůzku

Vinné etikety z vína

Svět etiket se neustále rozšiřuje o nové udržitelné alternativy. Novinkou v tomto směru je i materiál etiket využívá odpadu z výroby vína.

O co se jedná?

Jedná se o exkluzivní, super-kalandrovaný (extra hlazený) materiál na výrobu etiket z dílen Avery Dennison. Kromě 40% podílu papírového recyklovaného odpadu a 45% části panenské dřevní buničiny, obsahuje materiál i 15% složku z odpadu po lisování hroznů révy vinné. Díky složce z vinné révy získal face materiálu přírodní vzhled, který umožňuje nebrání potisku pomocí termotransferového tisku.

Jaké jsou jeho výhody?

Kromě zajímavého přírodního vzhledu, je materiál BD733 všestranný k použití. Kromě termotransferového tisku, výrobce materiál doporučuje i potisk pomocí flexotisku a offsetového tisk Díky lepidlu S2045N má materiál silnější adhezi, která je určena nejen k označování lahví vína, ale i k označování jiných obalů. Lepidlo si tak poradí s apolárními a lehce drsnými povrchy.

Pro koho je materiál určen?

Povaha materiálu napovídá, že jeho nejčastějším odběratelem budou vinaři. Nicméně v dnešní době, kdy je kladen důraz na ekologii napříč průmysly, nalézá tento materiál zalíbení u „zeleně“ smýšlejících zákazníků z potravinářství nebo u těch, kteří hledají materiál s přírodním vzhledem.

Máte zájem o tyto etikety? Vyplňte formulář níže a neváhejte nás kontaktovat! (Pokud potřebujete i tiskárnu, přidejte tuto informaci do poptávky, rádi Vám pomůžeme.)