Již od roku 2002 řešíme Vaše projekty průmyslového značení.
  • +420 773 684 636
  • TTR@LT.cz

Leonardo technology v médiích

V Leonardu se intenzivně věnujeme publikační činnosti v odborných časopisech s internetových portálech. Aktuálně jsme pro Vás napsali následující.

Máme řešení na míru pro každého!

Elektrotechnika, potravinářství, lahvárenství, automotive, chemie, kosmetika, mlékárenství, zdravotnictví.

Domluvte si schůzku

Metalické TTR barvící pásky

Vystupte z davu se svou etiketou pomocí metalických termotransferových pásek. Vaše etikety dostanou luxusní vzhled, který si můžete vytisknout na vaší TTR tiskárně.

metal gold header 

Pro koho jsou určené?

Metalické TTR pásky jsou na bázi wax-resin (vosk-pryskyřice), díky tomu je možné použít na potisk jak plastových, papírových etiket. Zároveň nabízejí i zajímavou tepelnou odolnost – dle našich testů u zákazníků vyrábějících komponenty pro elektronické skříně. Jedná se tedy o univerzální potisk, ze kterého mohou těžit jak vinaři, tak i jiní výrobci, kteří chtějí dodat prestiž své etiketě.

Jaké barvy jsou k dispozici?

Tyto TTR pásky nabízíme ve variantách: metalická zlatá, metalická stříbrná, metalická červená, metalická růžová. Novinkou je i metalická modrá. Všechny pásky jsou určeny pro použití ve všech stolních tiskárnách (flat-head).

Sháním i etikety a tiskárnu – poradíte mi?

Samozřejmě, rádi Vám poradíme nejen s výběrem TTR pásky a etikety, ale případně i nové tiskárny. V našem portfoliu máme skladové zásoby etiket pro automotive, potravinářství, zdravotnictví (medical), ale i takové odvětví, jako je vinařství. Pokud byste si ani tak nevybrali, navrhneme aplikaci přesně podle Vašich požadavků a kritérií.

Máte zájem nebo potřebujete poradit s výběrem? Vyplňte formulář níže a obratem se Vám ozveme.