Již od roku 2002 řešíme Vaše projekty průmyslového značení.
  • +420 773 684 636
  • TTR@LT.cz

Leonardo technology v médiích

V Leonardu se intenzivně věnujeme publikační činnosti v odborných časopisech s internetových portálech. Aktuálně jsme pro Vás napsali následující.

Máme řešení na míru pro každého!

Elektrotechnika, potravinářství, lahvárenství, automotive, chemie, kosmetika, mlékárenství, zdravotnictví.

Domluvte si schůzku

Řada STANDARD nejen pro on-line tiskárny v potravinářství

Velmi zajímavou skupinou jsou on-line termotransferové tiskárny (TTO). Takovéto tiskárny jsou instalovány v linkách a baličkách, kde tisknou na kontinuální materiál za plného provozu linky (on-line). Předními dodavateli takových to tiskáren jsou značky Allen, Markem nebo třeba Videojet.

On-line tisk je velmi náročný na TTR barvící pásky kvůli rychlosti potisku, povrchu substrátu a celkové zátěži z tiskárny. Navíc jsou on-line tiskárny velmi rozšířené mezi producenty potravin (ovoce, zelenina, oříšky) – musí tedy splňovat i certifikace pro styk s potravinami (např. ISEGA, FDA).

 

V naší nabídce máme barvící pásky řady STANDARD, které výše uvedené požadavky splňují. Pro on-line tiskárny máme i oblíbené rozměry 55×450m IN (ITW Allen CODING), 55x600m IN a 55×900m IN (Markem X40) a 33x700m OUT a 110×700m OUT (pro Videojet). Nicméně paleta šíří je 33-220 mm (i pro 5“, 6“ a 8“ tiskárny) s náviny 300 a 1100 metrů, takže je z čeho vybírat.

Samozřejmostí je možné otestování TTR pásky a možné kompatibility s Vaším potiskovaným povrchem. Ale nemusíte se bát – naše pásky si poradí jak s papírovými, tak plastovými substráty.
Věděli jste, že máme i resinovou řadu PREMIUM pro near-edge a TTO tiskárny?

 Pokud byste měli zájem o řadu STANDARD i do běžné tiskárny (např. Zebra, Godex, Datamax, CAB a jiné), tak není problém. Tyto pásky jsou dostupné i v modifikaci pro tiskárny s plochou hlavou!
Máte zájem? Dejte nám vědět na ttr@lt.cz.

 

 

Všechny naše výrobní řady TTR pásek:

EASYBASIC – Tajná zbraň na papírové etikety

BASIC - TTR pásky s obohaceným voskem

STANDARD - wax-resin pro flat-headové i on-line tiskárny

PREMIUM – prémiová kvalita pro nejnáročnější potisky