Již od roku 2002 řešíme Vaše projekty průmyslového značení.
  • +420 773 684 636
  • TTR@LT.cz

Leonardo technology v médiích

V Leonardu se intenzivně věnujeme publikační činnosti v odborných časopisech s internetových portálech. Aktuálně jsme pro Vás napsali následující.

Máme řešení na míru pro každého!

Elektrotechnika, potravinářství, lahvárenství, automotive, chemie, kosmetika, mlékárenství, zdravotnictví.

Domluvte si schůzku

Vše pro tisk štítků pro PPL, DPD, Zásilkovnu, DHL, FedEx, TNT

Tisk expedičních štítků pro přepravce patří mezi nejčastější využití termotransferového tisku mezi mezi výrobci, spedičními společnostmi tak i mezi e-shopy. V Leonardu máme vlastní výrobu všech možných variant s možností dodávky celé automatizované technologie (např. aplikátory etiket).

Štítek pro přepravce - 105 x 148 mm

Jaké štítky vybrat?

Expediční štítky pro přepravce se standardně dodávají ve 2 materiálových variantách: papírové etikety pro tisk přes barvicí pásku a termo-papírové etikety pro přímý tisk bez TTR pásek. Obě varianty dodáváme v rolích, jak pro stolní termotransferové tiskárny, tak i pro průmyslové tiskárny a aplikátory. Níže je výčet nejčastěji používaných rozměrů:

Rozměr

 Poměr k A4 

 Přímý termotisk 

 Tisk přes TTR pásku 

 Poznámka 

070 x 100 mm

1/8 A4

Ano

Ano

 

100 x 70 mm

1/8 A4

Ano

Ano

 

100 x 150 mm (A6, univerzální pro TTR tisk)

1/4 A4

Ano

Ano

Od 1.6.2023 nový formát Zásilkovna 

101 x 127 mm (PPL)

 

Ano

Ano

 

105 x 148 mm (A6, univerzální)

¼ A4

Ano

Ano

 

148 x 103 mm (A6, univerzální)

¼ A4

Ano

Ano

pro 6" tiskárny 

148 x 210 mm (A5, paletové)

½ A4

Ano

Ano

pro 6" tiskárny 

 


Jakou TTR barvicí pásku vybrat?

Termotransferová barvicí páska, známá též jako "karbonová páska", "kopírák" nebo i "datumovka". Pokud jste nezvolili etikety s přímým termotiskem, budete k potisku etiket potřebovat právě barvicí pásku. Díky vlastní výrobě jsme schopní dodat barvicí pásku v jakékoliv šíři či návinu pro termotransferové tiskárny všech značek. V kombinaci s expedičními štítky dodáváme nejčastěji voskové TTR barvicí pásky řady EASYBASIC, dále pak řady BASIC (obohacený vosk) a STANDARD (vosk-pryskyřice, i pro near-edge tiskárny) v závislosti na typu tiskárny. Není problém dodat pouze barvicí pásky - máme je k dispozici i pro tiskárny Zebra řad GK420 a GX430 s 1/2" dutinkou (např. 02300GS11007). 

 

Máte tiskárnu na štítky?

V Leonardu jsme schopní nabídnout řešení opravdu pro každého – ať už jste malý e-shop nebo obrovské logistické centrum vyžadující automatizovanou aplikaci štítků na zásilky. Pokud nevlastníte termotransferovou tiskárnu, umíme nabídnout následující řešení:

1) Malý e-shop

Pokud jste přijímací/výdejní místo někoho z dopravců nebo jste i malý eshop se spotřebou etiket do 50.000 ks ročně, pak doporučujeme tiskárnu Zebra ZD421t. Tiskárny v naší skladové konfiguraci nabízí možnost tisku přes pásku i přímý termotisk, připojení přes USB, Bluetooth a Ethernet. Zároveň rozlišení 300 dpi podporuje kvalitní a strojově čitelný tisk.

Tiskárny Zebra řady ZD

2) Zlatá střední cesta

Druhou variantou jsou tiskárny Novexx XLP514. Tyto tiskárny jsou i pro průmyslové použití, mají velkou možnost variability a výbavy (např. vnitřní navíječ a nabízeč etiket). Jejich hlavní předností je to, že pojmou kotouče štítků až do průměru 210 mm a TTR pásku s délkou až 500 metrů! Čímž odpadá častá výměna kotoučů spotřebního materiálu a ušetříte čas při prostojích na výměnách barvicích pásek, etiket a údržbě.

Tiskárna Novexx XLP514 se střihačem

3) Automatizované řešení

Poslední možností jsou aplikátory s tiskem a automatizovanou aplikací etiket. Ideální řešení pro e-shopy a expediční centra, která denně expedují tisíce zásilek denně. S našimi aplikátory Novexx, můžete aplikovat dokonce i paletové A5 etikety i z dvou stran. Podobných linek jsme instalovali již několik stovek, jsem proto schopní najít řešení i přímo pro Vás.

Paletový aplikátor Leonardo technology s modulem Novexx

 

 

Nabídka skladového množství tiskáren je omezená do vyprodání zásob s možností expedice obratem. Tak nepromarněte svou příležitost a kontaktujte nás obratem!