Již od roku 2002 řešíme Vaše projekty průmyslového značení.
  • +420 773 684 636
  • TTR@LT.cz

Leonardo technology v médiích

V Leonardu se intenzivně věnujeme publikační činnosti v odborných časopisech s internetových portálech. Aktuálně jsme pro Vás napsali následující.

Máme řešení na míru pro každého!

Elektrotechnika, potravinářství, lahvárenství, automotive, chemie, kosmetika, mlékárenství, zdravotnictví.

Domluvte si schůzku

AXR® TX – certifikovaný potisk textilních etiket

Potisk textilní etikety musí odolat ve velmi náročných podmínkách jako je průmyslové a domácí praní, sušení, žehlení a odolnost vůči bělení, detergentům nebo i agresivnímu potu. TTR páska AXR® TX toto vše splňuje a má ještě něco navíc.

AXR® TX je resinová termotransferové barvící páska, která je určena k potisku textilních etiket jako jsou nylon/polyamid, polyester aj. (taft i satén), dokonce i k potisku s RFID etiketami. Její odolnost byla stvrzena vůči následujícím standardům:

  • Stálost barvy ve vodě: ISO 105-E01
  • Domácí praní a sušení: ISO 6330/A1
  • Chemické čištění: ISO 105-D01


Termotransferová barvící páska AXR® TX se skvěle hodí pro tisk čárových kódů, piktogramů a grafických prvků. Díky excelentní ostrosti potisku a sytosti barev spolehlivě splňuje všechny požadavky pro identifikaci a traceabilitu produktů. Dokonce jsme tuto pásku pro Vás i otestovali v článku: Co zvládne nylonová etiketa s potiskem páskou AXR® TX?

Veškeré komponenty TTR pásky AXR® TX jsou netoxické a ekologické. Páska vyhovuje normám a standardům: 1935/2004/EC (Food Contact Europe), REACH/SVHC, RoHS a Halogen Free. Jedná se o jednu z nejbezpečnější TTR barvících pásek dostupných na trhu v rámci lidsko-ekologických požadavků. Díky velmi přísným standardům certifkace OEKO-TEX®, kterou AXR® TX má, může být použita pro dětské a kojenecké zboží na základě předpisu STANDARD 100, Appendix 4, product class 1.

Tato TTR páska je určena pro všechny typy tiskáren: s plochou hlavou (flat-head) i se šikmou hlavou (near-edge).

Máte zájem o tuto TTR pásku? Neváhejte nás kontaktovat na ttr@lt.cz.

Informace a fotografie jsou použity ze stránky: https://www.inkanto.com/thermal-transfer-ribbons/resin-ribbon/axr-tx